Van inzicht naar veerkracht traject

Ren jij door het leven? Hoge werkdruk, volle agenda, weinig tijd om op adem te komen. Je hebt veel ballen hoog te houden. Baan, kinderen, relatie, huishouden, sociaal leven, sport, mantelzorg, kan er nog meer bij? 

Voel je je dan ook nog verantwoordelijk, vind je het lastig grenzen aan te geven, hulp te vragen of voor jezelf te kiezen. Kortom, zorg je niet goed (genoeg) voor jezelf? Ingrediënten voor overspannenheid, overbelasting en wanneer je niet op tijd in grijpt chronische stressklachten (burn-out). Het kan anders, écht!

Wil jij stappen zetten in het verminderen van jouw stress en het vergroten van jouw veerkracht? Laten we samen aan de slag gaan. 

Tijdens een individueel traject werk ik samen met jou, 1 op 1, met volledige focus op jou en wat jij nodig hebt. Ik leg dingen uit, geef je opdrachten en denk (waar helpend) praktisch met je mee. Samen vergroten we in 4-6 maanden (afhankelijk van de frequentie van de afspraken) jouw gezondheid en veerkracht.

Het is een blended traject: het omvat zowel online modules die je zelf doorloopt als sessies (live in Onnen, online via teams of belafspraken). Tussen de afspraken door ben ik bereikbaar via whats-app en e-mail. Online doorloop je diverse modules:

  • (on)gezonde stress
  • jouw herstelbalans
  • de kracht van jouw gedachten
  • het belang van ontspanning
  • de invloed van voeding op veerkracht
  • de effecten van beweging op veerkracht
  • gezond (werk) gedrag
  • (werk)plezier
  • op eigen kracht
  • de kracht van voorleven 
Bonus: toegang tot de online cursus slaapyoga.
 

Startgesprek
We starten met een uitgebreide intake en een uitgebreide stressvragenlijst. Hiermee breng ik samen met jou in kaart wat jij graag zou willen veranderen en stellen we vast hoe het écht met jou gaat (fysiek, mentaal en emotioneel). 

Sessies (5x)
Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de thema’s die besproken zijn in het startgesprek én de online modules. Je doet nieuwe kennis op, krijgt inzichten, gaat ervaren en stappen zetten. 

Je kunt hier meer lezen over mijn werkwijze. Meer lezen over mijn eigen ervaringen met burn-out en het vergroten van mijn veerkracht, dat kan hier

Eindgesprek
Tijdens het eindgesprek kijken we samen naar de stappen die jij gezet hebt tijdens het traject en maken we een plan voor de toekomst zodat jij de behaalde resultaten kunt vasthouden.

De individuele trajecten kunnen online, in mijn praktijk in Onnen of wandelend in de natuur. Indien we gaan wandelen zal dit zijn op locatie van de Onnerpolder, Appèlbergen of Vosbergen (afhankelijk van de dag).

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik graag even kennis kennis voordat we starten. Neem daarna even de tijd om te bedenken of je samen met mij aan de slag wilt; voelde jij je op je gemak?  Andersom zal ik dat ook doen; wanneer ik denk dat ik niet genoeg aan jouw vraag tegemoet kan komen geef ik jou dit aan. En denk ik, wanneer je dat wilt, met je mee wie of wat een beter passende match voor jou kan zijn.

Let op: het van stress naar veerkracht traject is een preventief traject. Ben jij momenteel (deels) ziekgemeld? Lees hier dan meer over het stresshersteltraject. 

Goed om te weten: werkgevers zijn meer en meer bereid om te investeren in stresspreventie, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘vergoeding’.

Scroll naar boven