Aanbod

Individueel traject

Wil je (preventief) werken aan jouw stressklachten, beter voor jezelf leren zorgen & doe je dit het liefst 1-op-1? Dan is dit traject iets voor jou! Tijdens een individueel traject ga ik samen met jou aan de slag  met volledige focus op jou en wat jij nodig hebt.

Online Cursus
Alle ballen hoog houden

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress, wil jij hier iets aan doen én doe jij dit het liefst thuis? Dan is deze cursus iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand, leer ik jou beter voor jezelf te zorgen en hiermee jouw stress te verminderen. 

Online cursus slaapyoga

Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit?  Dan is deze online cursus slaapyoga iets voor jou. 

Relax mama weekend

Voel jij je gespannen, prikkelbaar, moe, is de rek er even uit en wil je graag weten hoe je hiermee aan de slag kunt? Wil je er even uit, ontspannen. En lijkt het je dan ook nog leuk dit te doen samen met andere moeders? Ga dan een weekend met mij mee.

Zin in een digitaal kopje thee?

Vind je het fijn om samen even te kijken wat het beste bij jou situatie past? Laat het even weten en dan prikken we samen een moment voor een online kopje thee. #gratis

Scroll naar top