Aanbod

Doe de stressmeting

Wil jij graag weten hoe het ervoor staat met jouw stressniveau? Dat kan! De stresstest is een online vragenlijst welke ik jou toestuur via een e-maillink. Wanneer jij de lijst ingevuld heb krijg ik de resultaten toegestuurd en maak ik een afspraak met jou om de resultaten te bespreken.

Individueel traject

Wil je (preventief) werken aan jouw stressklachten en doe je dit het liefst 1-op-1? Dan is dit traject iets voor jou! Tijdens een individueel traject ga ik samen met jou aan de slag met volledige focus op jou en wat jij nodig hebt.

Online Cursus
Alle ballen hoog houden

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? Dan is deze cursus iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand, leer ik jou beter voor jezelf te zorgen en hiermee stress te verminderen. 

Online cursus slaapyoga

Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit?  Dan is deze online cursus slaapyoga iets voor jou. 

Zin in een digitaal kopje thee?

Vind je het fijn om samen even te kijken wat het beste bij jou situatie past? Laat het even weten en dan prikken we samen een moment voor een online kopje thee. #gratis