Aanbod

Online cursus slaapyoga

Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit?  Dan is deze online cursus slaapyoga iets voor jou. 

Nieuw, vanaf mei 2022!

Vanaf mei 2022 kun je bij Praktijk Leef het voor diverse mindfulnesscursussen volgen: 
– Mindfulness voor zorgprofessionals (8-weken)
– Mindfulness voor moeders (8-weken)
– Geheel verzorgde selfcare 2-daagse voor moeders
– Individuele mindfulnesstrajecten (6-8 weken) 

Locatie: Onnen (bij Haren/Groningen)

Individueel traject

Wil je (preventief) werken aan jouw stressklachten, beter voor jezelf leren zorgen & doe je dit het liefst 1-op-1? Dan is dit traject iets voor jou! Tijdens een individueel traject ga ik samen met jou aan de slag  met volledige focus op jou en wat jij nodig hebt.

Online Cursus Alle ballen hoog houden

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress, wil jij hier iets aan doen én doe jij dit het liefst thuis? Dan is deze cursus iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand, leer ik jou beter voor jezelf te zorgen  zodat jij jouw veerkracht vergroot en een rugzak vol tools hebt om in balans te komen en blijven.

Alle ballen hoog houden Praktijk Leef het voor-01

Werkzaam in het onderwijs of in de zorgsector? En wil je aan de slag met de thema’s balans, veerkracht en werkplezier? Dat kan! Vanuit werken zoals ik dat wil bieden Saskia (Praktijk Leef het voor) en Martine (Ynsicht) het volgende:

– Jaartraject voor gedragskundgen ‘Werken zoals ik dat wil’
– Halfjaar traject voor zorgprofessionals ‘Werken zoals ik dat wil’
– Workshop ‘In je kracht’
– Workshop Zelfzorg op de werkvloer
– Supervisieweekend 
– Kortdurende coachingstrajecten op maat

Relax mama 2- of 3-daagse

 

Ben je er aan toe om even op te laden, te ontprikkelen, tijd voor jezelf te hebben. Geheel verzorgd, inclusief overnachting. Vrijblijvend aansluiten bij activiteiten (mindfulness, stiltewandeling, slaapyoga). Samen met andere moeders? Ga dan 2 dagen met mij mee. 

Voel jij je gespannen, prikkelbaar, moe, is de rek er even uit en wil je graag weten hoe je hiermee aan de slag kunt? Wil je er even uit, ontspannen. En lijkt het je dan ook nog leuk dit te doen samen met andere moeders? Ga dan 3 dagen met mij mee.

Zin in een digitaal kopje thee?

Vind je het fijn om samen even te kijken wat het beste bij jou situatie past? Laat het even weten en dan prikken we samen een moment voor een online kopje thee. #gratis

Scroll naar boven