Blijmakers

Blijmakersdagboek

 

De één voelt zich gestrest en heeft hierdoor chaos in haar hoofd, weer een ander kan moeilijk genieten van kleine dingen in het leven of vind het lastig om het positieve nog te zien. Wil jij graag leren genieten van kleine dingen & een positieve(re) mindset creëren? Ga dan aan de slag met dit blijmakerdagboek. Maak een account aan zodat je hem gratis kunt downloaden en thuis kunt printen. 

 

 

 

 

Slaapyoga, ook wel yoga nidra genoemd, is een manier voor het komen tot diepe ontspanning. Het zorgt voor herstel van je lichaam, ontprikkelen en is tegelijkertijd een momentje voor jezelf. Wil je kennismaken met slaapyoga? Maak een account aan zodat je de gratis sessie kunt downloaden en vervolgens kunt beluisteren op jouw laptop of telefoon. 

Slaapyoga

 

 

Saskia Rasker Boerema blijmaker

#blijmaker


Kan ik je blij maken met leuke tips en tricks over het verminderen van stress?

In mijn inspiratiemail deel ik graag mijn kennis en ervaring me met je om stressklachten te verminderen en je eigen blijmakers te ontdekken. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en ik hou je op de hoogte. Óók van eventuele pilots waar je aan mee kan doen, mocht je dat leuk vinden.