Blijmakers

Gratis stresscheck in de week van de werkstress (13-17 november 2023). 

Voor wie?
✔ Je hebt stressklachten of je vermoedt dat je burn-out bent, en je wilt de ernst ervan inschatten

✔ Je wilt advies en tips om weer fit en vitaal te worden

✔ Je zoekt onderbouwing voor een gesprek met je leidinggevende, bedrijfsarts, huisarts of hulpverlener

✔ Alleen voor jou, geheel anoniem

>>Vul hem HIER in en krijg de uitslag gelijk in jouw inbox<< 

Tip: Bespreek de uitslag kosteloos met mij na. Ik geef je uitleg, beantwoord jouw vragen en geef je gelijk een paar praktische tips. Vul het contactformulier in en neem contact met je op voor het maken van een afspraak (live of online). 

Gratis e-book: “In 3 fases herstellen van burn-out”. Een waardevol e-book van CSR-centrum waar ik als CSR-coach bij aangesloten ben. Je kunt hem hier lezen: E-book – In 3 fases herstellen van een burn-out

E-book: 10 tips voor burn-out herstel in combinatie met moederschap

Ben jij aan het herstellen van (langdurige) stress en vraag je je af hoe je dit aan moet pakken in combinatie met de drukte van het gezin? Ik in dit e-book tips die mij geholpen hebben tijdens mijn eigen herstel. 

Geen stressklachten? Ook dan is het e-book interessant & kunnen de tips jou helpen meer ontspanning te ervaren en beter voor jezelf te gaan zorgen. 

Let op: het kan zijn dat het e-book in je spambox komt, dus check deze even als je hem niet binnen een paar minuten hebt ontvangen 🙂

Blijmakersdagboek

Blijmakerdagboek

De één voelt zich gestrest en heeft hierdoor chaos in z’n hoofd, weer een ander kan moeilijk genieten van de kleine dingen in het leven of vind het lastig om deze kleine dingen op te merken. Wil jij graag leren genieten van kleine dingen & een positieve(re) mindset creëren? Ga dan aan de slag met dit blijmakerdagboek. Maak een account aan zodat je hem gratis kunt downloaden en thuis kunt printen. 

Slaapyoga-sessie

Slaapyoga, ook wel yoga nidra genoemd, is een manier voor het komen tot diepe ontspanning. Het zorgt voor herstel van je lichaam, ontprikkelen en is tegelijkertijd een momentje voor jezelf. Wil je kennismaken met slaapyoga? Maak een account aan zodat je de gratis sessie kunt downloaden en vervolgens kunt beluisteren op jouw laptop of telefoon. 

Slaapyoga
Scroll naar boven