Over Saskia

Leuk dat je er bent!
Ik ben Saskia (36), het gezicht achter ‘Leef het voor’. Samen met mijn man Siert (36), dochtertje Evi (5) en zoontje Tim (3) woon ik in een dorpje vlakbij Groningen. 

Na een periode van allerlei lichamelijke klachten waar geen oorzaak voor gevonden kon worden, raakte ik in september 2017 compleet burn-out. Totaal niet zien aankomen en achteraf zo duidelijk. Als onderdeel van mijn herstel ben ik gaan schrijven. Toen ik begon met schrijven had ik nooit gedacht dat ik mijn verhaal ooit online zou gaan zetten. Maar gaandeweg mijn herstel, met de vele hindernissen, had ik steeds meer behoefte om mijn verhaal te delen (#zoalshetis #ikwindergeendoekjesom ) zodat ook anderen hier kracht uit kunnen putten. #youarenotalone

Sinds mei 2018 staat is mijn blog online, veel leesplezier! En mocht je vragen hebben, stel ze!

Praktijk Leef het voor

Wat begon het met delen van mijn blog onder de naam ‘Leef het voor’ groeit nu uit tot mijn eigen praktijk onder dezelfde naam: Praktijk Leef het voor. 
Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest als gedragsdeskundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg ben ik in januari 2020 gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf. 

Psycholoog +

Ik combineer mijn vak als orthopedagoog/GZ-psycholoog samen met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van burn-out, stress en moederschap. Hierbij maak ik gebruik van de uitgangspunten van de CSR-methode met hier en daar een, uit kennis en ervaring, eigen aanvulling. Ik bied individuele trajecten en (bij voldoende interesse) trajecten in (klein, max 5) groepsverband. Vooral lekker laagdrempelig en praktisch. Want hoe doe je dat nu, goed voor jezelf zorgen? En hoe doe je dat nu, herstellen van stress in combinatie met kinderen? 

Toekomstdroom

Over vijf jaar hoop ik, samen met mijn zusje, te werken vanuit een eigen locatie waar we naast een eigen kantoor een coachruimte en workshopruimte hebben waar we gemeenschappelijk gebruik van kunnen maken. Naast 1-op-1 behandelingen geef ik dan ook diverse workshops en organiseer weekenden/midweken in Nederland of het buitenland. Ik heb een online programma zodat ook klanten die verder weg wonen en niet in de gelegenheid/staat zijn om naar Onnen te komen toch deel kunnen nemen en waar nodig online gecoacht kunnen worden. Ik werk samen met fysiotherapeuten, yoga docenten, huisartsen, mindfulnesstrainers, collega GZ-psychologen, voedingsdeskundigen (en anderen) en kan hierdoor een holistisch programma neerzetten. Want ik vind dat dat het enigste is wat preventief goed werkt en/of duurzaam herstel kan bewerkstelligen.

Samenwerken?

Lijkt het jou leuk om met mij samen te werken? Zoek contact! Ik word heel blij van samenwerken. Iedereen heeft weer een andere rugzak vol kennis en ervaring waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken zodat klanten nog beter ondersteund kunnen worden.