Stressherstel en burn-out behandeling

Ben je (gedeeltelijk) ziekgemeld en zoek je begeleiding bij het duurzaam herstellen van (langdurige) stress en het vergroten van jouw gezondheid en veerkracht? Laten we eens kennismaken!

[ Ik heb vanaf half juli ruimte voor het starten van 1 nieuw traject. Een kennismakingsgesprek (30 min, vrijblijvend) kan plaatsvinden binnen 2 weken ]

We starten met een Energie CheckUp. Dit is een uitgebreide intake die bestaat uit een online vragenlijst en 2 sessies. Je krijgt hiermee inzicht in de ernst van je stressklachten. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag. 

Ik werk met de CSR-methode waarbij we eerst aan de slag gaan met lichamelijk herstel: stoppen van de roofbouw op jouw lichaam. Je leest er HIER meer over. 

Je krijgt toegang tot een online omgeving waarin je:
> Ondersteunende informatie krijgt tijdens het traject
> Je de online vragenlijst meerdere keren (0-meting, tussenmeting(en) en eindmeting) in kunt vullen
> Ik een kort verslagje schrijf van elke sessie
> Je met mij kunt communiceren in een beveiligde omgeving

 

 

De individuele trajecten kunnen online, in mijn praktijk in Onnen of wandelend in de natuur. Indien we gaan wandelen zal dit zijn op locatie van de Onnerpolder, Appèlbergen of Vosbergen (afhankelijk van de dag).

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik graag even kennis kennis voordat we starten. Neem daarna even de tijd om te bedenken of je samen met mij aan de slag wilt; voelde jij je op je gemak? 

Andersom zal ik dat ook doen; wanneer ik denk dat ik niet genoeg aan jouw vraag tegemoet kan komen geef ik jou dit aan. En denk ik, wanneer je dat wilt, met je mee wie of wat een beter passende match voor jou kan zijn. 

Goed om te weten: werkgevers zijn meer en meer bereid om te investeren in stresspreventie, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘vergoeding’.

Scroll naar boven