1698
Alle ballen hoog houden

Alle ballen hoog houden (1-op-1)

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? En liever 1-1-op-1 dan in online-cursus vorm? Dan is de cursus ‘alle ballen hoog houden’ iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand mee, leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je ontspannen ‘alle ballen’ hoog kunt houden.

See more...

0% voltooid
0/0 stappen

Free
Blijmakersdagboek

Blijmakerdagboek

Wil jij graag leren genieten van kleine dingen & een positieve(re) mindset creëren? Ga dan aan de slag met dit blijmakerdagboek.

See more...

0% voltooid
0/3 stappen

€148
Online stressmeting

Online Stressmeting

Maak jij je zorgen om jouw stress(klachten), vraag jij je af of je tegen een burn-out aan zit of zijn er mensen in jouw omgeving die zich daar zorgen om maken? Dan is de stressmeting interessant voor jou.

See more...

0% voltooid
0/0 stappen

€98
Slaapyoga

Online cursus Slaapyoga

Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit? Dat kan! Dan is deze online cursus slaapyoga, ook wel Yoga Nidra genoemd, iets voor jou.

See more...

0% voltooid
0/53 stappen

€298
Alle ballen hoog houden

Online cursus Alle ballen hoog houden

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? Dan is de online cursus ‘Alle ballen hooghouden’ iets voor jou!

See more...

0% voltooid
0/9 stappen