Free
Slaapyoga-Gratis

Gratis slaapyoga sessie

Een gratis kennismaking met slaapyoga zodat jij kunt ervaren wat yoga nidra voor jou kan betekenen. Maak een account aan zodat je de sessie kunt downloaden en besluiteren via jouw laptop of op jouw telefoon.

€298
Alle ballen hoog houden Praktijk Leef het voor-01

Online cursus alle ballen hoog houden

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? Wil je weer wat grip ervaren, je ontspannen voelen en in een positieve flow komen?
Dan is deze online cursus iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand mee, leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je ontspannen ‘jouw ballen’ hoog kunt houden. Op je eigen tijdstip en tempo.

€1,398
Alle ballen hoog houden

Alle ballen hoog houden (1-op-1)

Heb jij veel ballen hoog te houden, ervaar jij stress en wil jij hier iets aan doen? En liever 1-1-op-1 dan in online-cursus vorm? Dan is de cursus ‘alle ballen hoog houden’ iets voor jou! Drie maanden lang neem ik je aan de hand mee, leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen zodat je ontspannen ‘alle ballen’ hoog kunt houden.

Free
Blijmakersdagboek

Gratis blijmakerdagboek

De één voelt zich gestrest en heeft hierdoor chaos in haar hoofd, weer een ander kan moeilijk genieten van kleine dingen in het leven of vind het lastig om het positieve nog te zien. Wil jij graag leren genieten van kleine dingen & een positieve(re) mindset creëren? Ga dan aan de slag met dit blijmakerdagboek. Maak een account aan zodat je hem kunt downloaden en uitprinten.

€98
Slaapyoga

Online cursus Slaapyoga

Wil jij een tool om diep te kunnen ontspannen, ontprikkelen, opladen? Een écht momentje voor jezelf? En wil je daarvoor niet de deur uit? Dat kan! Dan is deze online cursus slaapyoga, ook wel Yoga Nidra genoemd, iets voor jou.

Scroll naar boven