Werkwijze

In mijn praktijk combineer ik mijn vak als orthopedagoog/GZ-psycholoog samen met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van burn-out, stress en moederschap.

Door middel van online programma’s, individuele (live) trajecten of een combinatie van beide. Daarnaast ben ik yoga nidra (slaapyoga) docent en heb ik een online slaapyoga cursus ontwikkelt en hoop, zodra corona het toe laat, ook live lessen te kunnen gaan aanbieden. Ik werk onder andere met de uitgangspunten van het CSR-centrum (bio-psychosociaal model) omdat ik er van overtuigd ben dat alles met elkaar samenhangt. Vaak wordt gedacht dat behandeling/begeleiding bij overbelasting | overspannenheid | burn-out een puur psychologische aanpak vraagt. Echter, wat veel mensen niet weten is dat verstoring van het stresssysteem ten grondslag ligt aan het probleem. Waardoor niet alleen psychische maar ook lichamelijke klachten behandeld moeten worden. Tijdens mijn behandelingen richt ik mij daarom meerdere aspecten die bijdragen aan stressherstel; slaap, ontspanning, voeding (basis), ademhaling, beweging, zelfzorg en psychische gezondheid. Dit met een gezonde dosis humor, enthousiasme en nuchterheid.

Naast het de uitgangspunten van het CSR maak ik ook gebruik van Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapie, Yoga Nidra en Positieve Psychologie. 

Samenwerken?

Lijkt het jou leuk om met mij samen te werken? Zoek contact! Ik word heel blij van samenwerken. Iedereen heeft weer een andere rugzak vol kennis en ervaring waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken zodat klanten nog beter ondersteund kunnen worden.

Scroll naar top