Werkwijze

In mijn praktijk Leef het voor combineer ik mijn vak als orthopedagoog/GZ-psycholoog samen met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van burn-out, stress en moederschap.

Hierbij maak ik onder andere gebruik van de uitgangspunten van de CSR-methode (bio-psychosociaal model), Cognitieve Gedragstherapie, Positieve Psychologie en Mindfulness, Yoga Nidra (slaapyoga), aangevuld met een gezonde dosis nuchterheid en enthousiasme. In richt mij in mijn behandelingen niet alleen op het psychische en emotionele vlak maar besteed ook aandacht aan fysiek herstel. Vaak wordt namelijk gedacht dat overbelasting | overspannenheid | burn-out een puur psychologische aanpak vraagt. Echter, wat veel mensen niet weten is dat verstoring van het stresssysteem ten grondslag ligt aan het probleem. Waardoor niet alleen psychische maar ook lichamelijke klachten behandeld moeten worden. 

Samenwerken?

Lijkt het jou leuk om met mij samen te werken? Zoek contact! Ik word heel blij van samenwerken. Iedereen heeft weer een andere rugzak vol kennis en ervaring waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken zodat klanten nog beter ondersteund kunnen worden.