Voor werkgevers

Preventie – Behandeling – Re-integratie

Stress is een van de grootste veroorzakers van verzuim in Nederland. Maar liefst 1,3 miljoen werknemers in Nederland heeft last van stressklachten. En de cijfers blijven oplopen; het ‘corona jaar’ begint meer en meer zijn tol te eisen. De rek is er uit. Tijd voor actie!

Ervaart jouw medewerker stress op het werk en heeft zij daarnaast ook nog een gezin dan is die kans nog groter; tijd om te ontspannen is schaarser en ook het gezinsleven en alles wat daarmee samenhangt kan stress met zich meebrengen. Helemaal in deze ‘corona’ periode. Is jouw medewerker overbelast, overspannen of burn-out en gun je haar duurzaam herstel en hiermee weer meer balans en grip op haar leven? Dat kan!

Ik bied verschillende basis cursussen / individuele trajecten (online & offline) aan; van preventieve trajecten tot re-integratie begeleiding inclusief terugvalpreventieplan. Maar ik ga graag eerst in gesprek met jouw medewerker om te onderzoeken waar zij op dit moment tegenaan loopt. Op deze manier kunnen we zoeken naar het best passende traject zodat jouw medeweker zo goed mogelijk geholpen wordt.

In de trajecten die ik aanbied werk ik onder andere met de uitgangspunten van de CSR-methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal; kortom het richten op terugdraaien en herstel van (chronische) stress. Dit aangevuld met mijn kennis- en ervaring als moeder (hersteld van burn-out), orthopedagoog en GZ-psycholoog zorgt voor ondersteuning met een wetenschappelijke basis + persoonlijke (en praktische) ervaring. Lees hier meer over op de pagina ‘werkwijze’. 

#winwin

Investeer (preventief) in jouw medewerker(s) door een traject aan te bieden waarbij hij/zij aan de slag gaat met de thema’s stress, balans en (werk)plezier. Hierdoor krijgen medewekers inzicht in wat ze aan(kunnen), gaan ze met plezier naar hun werk & verklein je de kans op (langdurige) uitval door stress. #goedwerkgeverschap #duurzameinzetbaarheid

Scroll naar top