Vergroot jouw veerkracht traject

In mijn praktijk ontmoet ik vrouwen, moeders, onderwijs- en zorgprofessionals die langdurig stress ervaren of dit juist willen voorkomen. Door de hoge werkdruk en ziekteverzuim zijn zij geneigd harder en harder te gaan werken of raken gedemotiveerd omdat ze geen zicht hebben op een verandering in de huidige werksituatie.

De professionals die ik spreek voelen zich verantwoordelijk, willen het graag goed doen en zijn loyaal naar cliënt/klant/leerling/patiënt (en hun werkgever). Voelen zich niet (of te weinig) gewaardeerd; ervaren weinig of geen erkenning voor het harde werken. Ze zetten zichzelf op de 2e, 3e, laatste plek ten koste van zichzelf. Tijd voor actie, je kunt zelf de regie pakken en jouw vitaliteit en veerkracht vergroten. 

Heb jij behoefte aan meer rust in jouw leven, lekkerder in je vel zitten en weer meer (werk)plezier ervaren? Wil je je zekerder voelen en jouw gezondheid verbeteren? Laten we dan samen aan de slag gaan. Ik geef jou kennis, inzicht(en) en praktische tools zodat je stappen kunt gaan zetten.

Dit traject is gebaseerd op inzichten uit de CSR-Methode en OER-sterk. Aangevuld met mijn eigen kennis en ervaringen met het werken in de zorg, energiemanagement én burn-out herstel. 

Geen zorgprofessional en wel interesse? Dat kan, stuur mij vooral een berichtje. 

Dit traject omvat de volgende modules:

 1. Jouw wens;
 2. Ontspanning | gezonde en ongezonde stress, balans, hersteltijd en ontspanning;
 3. Beweging;
 4. Voeding;
 5. Dag- en nachtritme | jouw bioritme;
 6. Mindset (en stemming);
 7. Relaties & Gezin;
 8. Werkplezier | Zingeving;
 9. Jouw zelfzorg / preventieplan (afhankelijk van jouw wens).

Het traject sluiten we af met een sessie waarin we samen jouw successen gaan vieren. 

Tip: volg het traject samen met een collega, vriend(in) of familielid. Samen aan de slag gaan is heel motiverend. Je kunt ervaringen met elkaar delen, elkaar motiveren wanneer het even lastig is en elkaar scherp houden. Je doorloopt dan individueel het online deel en de sessies doe je samen onder mijn begeleiding.
 
Praktisch:
 
 • Het traject is deels online en deels live (in Onnen of via teams/bellend).
 • In de online modules geef ik (theoretische) uitleg over de thema’s, geef ik inzicht gevende opdrachten die je thuis zelfstandig doet en deel ik praktische tips. 
 • Tijdens de live sessie(s) gaan we aan de slag met jouw inzichten en gaan we (letterlijk) stappen zetten. 
 • De sessies verspreiden we, in overleg, over 4 tot 8 maanden zodat we kunnen werken aan een duurzaam resultaat. 
 • Het traject omvat 9 online modules en 6 sessies (1 startsessie, 4 tussendoor en 1 afsluitende sessie). 
 • BONUS: toegang tot de online cursus slaapyoga.  
 • Klik HIER voor meer informatie over vergoedingen.

Wil je meer informatie of vraag je je af of dit traject iets voor jou of jouw werknemer(s) kan zijn? Laten we eens kennismaken #vrijblijvend. Ik denk met je mee en geef je gelijk een paar praktische tips. Stuur een app naar 06-51711318 of mail naar praktijkleefhetvoor@gmail.com

Scroll naar boven