Vergoedingen

Omdat ik het belangrijk vind mij volledig op jou te kunnen richten, maatwerk te leveren, zonder de beperkingen van de door de zorgverzekeraar vastgestelde kaders, is het niet mogelijk om aanspraak te maken op vergoedingen van zorgverzekeraars. 

Maar.. er zijn andere mogelijkheden voor vergoeding van een voor jou passend traject die zeker de moeite waarde zijn om te onderzoeken:

  • Steeds meer werkgevers zijn bereid bij te dragen aan preventieve- en/of ontwikkelingsgerichte trajecten. Ga dus in gesprek met je leidinggevende, manager of directeur om te onderzoeken of er budget is.
  • Vraag na bij de afdeling P&O of HR of er opleidings- of coachingsbudget is dat ingezet kan worden als jij dat nodig hebt als werknemer.
  • Bekijk jouw CAO en kijk of er een opleidingsbudget, vitaliteitsbudget of duurzaaminzetbaarheidsbudget is welke je kunt gebruiken voor een traject bij Praktijk Leef het voor of Werken zoals ik dat wil (jaartraject voor gedragskundigen). 
  • Loop je bij het UWV omdat je op dit moment (gedeeltelijk) niet in staat bent om te werken? Ga in gesprek, er kunnen mogelijkheden zijn om vergoeding te krijgen voor een traject bij Praktijk Leef het voor of Werken zoals ik dat wil (jaartraject voor gedragskundigen). Beide partijen hebben er baat bij wanneer jij herstelt van jouw stressklachten. 
  • Boven een bepaalde drempel zijn kosten van psychologische hulpverlening fiscaal aftrekbaar. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen met uw belastingadviseur en/of de belastingdienst
Scroll naar top