Voorbereiding 15 minuten sessie

Op naar een langere sessie

 

16 minuten per dag
Vanaf nu gaan je dagelijks een sessie van ongeveer 16 minuten doen. Alles met als doel om lekker rust in je hoofd te krijgen en diep te ontspannen. Je zult merken dat deze langere sessie een intenser gevoel geeft dan de korte sessie. De korte sessie is vooral fijn als je even een klein momentje wil pakken tussen de bedrijven door. Deze sessie is fijn om te doen als je er ook echt even de tijd voor hebt. Het is heel fijn als je ze in een rustige omgeving kan doen en daarna niet direct weer in actie hoeft te komen.

 

Ontspannen
Wat we met slaapyoga doen is je lichaam laten ontspannen, je gedachtes verminderen en de gedachtes die je hebt maken we positief. Dit doen we op een heel onbewust niveau. Het gaat nog door veel meer lagen. Zo kunnen ook emoties oplossen tijdens een sessie. Kom je ze tegen? Adem rustig door, vecht er niet tegen. Het stroomt weer en dat is goed. Je hoeft er verder niets mee te doen. Simpelweg doorademen. Dit geeft weer ruimte en ontspanning. Zo voel je bijvoorbeeld ook beter wat je nodig hebt. Omdat je meer rust in je lichaam en hoofd krijgt, voel je beter wat je nodig hebt en word je liever voor jezelf.

 

Krachtzin

Als het goed is heb je vorige week je krachtzin  geformuleerd. Fijn als dat gelukt is. Nu ga je deze week een langere sessie doen, waardoor het kan zijn dat je opeens een ingeving krijgt met betrekking tot je krachtzin. Als je voelt dat je hem nog wil veranderen of wil aanscherpen, dan is het deze week nog de tijd om dat te doen. Zodat je een krachtzin hebt die fijn afgestemd is op jou, je proces en het doel dat je wil bereiken. Het is fijn als je hem echt voelt als je hem hardop zegt. Dat je krachtzin helemaal klopt, vanuit je hart. Als dit het geval is, gaat het alleen maar sterker voor je werken.

 

In elke sessie die vanaf nu gaat komen, wordt elke keer weer gezegd dat het tijd is om jouw krachtzin in gedachten te nemen.  Laat je krachtzin op dat moment naar boven komen; denk eraan, stel je voor hoe het zou zijn wanneer het waar zou zijn, roep het gevoel erbij op. Het kan een keer voorkomen dat er andere woorden bij je boven komen. Dan zijn dat misschien net de woorden die jij op dat moment kunt gebruiken. Helemaal prima. Dan pak je in de volgende sessie gewoon je basis krachtzin, om hem even zo te noemen, weer op.

 

 

Scroll naar boven