Stressherstel 3-daagse

Ben jij aan het herstellen van overbelasting of burn-out en wil jij jouw herstel een boost geven? Ga dan 3 dagen met mij mee. We maken de ernst van jouw stressklachten inzichtelijk, ik leer jou wat er nodig is voor jouw herstel en we maken een plan zodat je hier thuis mee verder kunt. In een groep van maximaal 6 vrouwen. 

Met een groep vrouwen gaan we er even tussenuit. Tijd voor jezelf in combinatie met het verkrijgen van inzicht in jouw persoonlijke situatie. Even zonder partner, zonder kinderen. Geen huishouden, niet hoeven koken, geen rondslingerend speelgoed of mopperende pubers. Geen werk, mantelzorg of andere afleidingen. Even de focus helemaal op jezelf.

Ingrediënten:

 • 2 overnachtingen, 
 • ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, koffie/thee/sapjes (op verzoek is gluten-, lactose-, koemelkvrij en vega(n) ook mogelijk);
 • een programma gericht op het verkrijgen van inzicht in wat jij nodig hebt en welke stappen jij hierin kunt zetten;
 • veel praktische tips voor het ondersteunen van jouw herstel;
 • kennismakings-/intakesessie vooraf en een follow-up een aantal weken na de 3-daagse;
 • De csr-vragenlijst een aantal weken voorafgaand aan de 3-daagse en voorafgaand aan de follow-up. Je kunt hiermee ernst van jouw stressklachten inzichtelijk maken én het effect na 2 maanden. 
 • tijdens dit weekend zal ik ook mijn eigen ervaringen delen, je mag me alles vragen; 
 • tijd voor jezelf en ruimte voor ontspanning (alleen of met elkaar) tussendoor;
 • vrijblijvende deelname aan wandelingen;
 • gebruik van hottub (1 dag);
 • op een mooie locatie in het groene Drenthe;
 • een pakketje #blijmakers (voor ontspanning) bij aankomst;
 • toegang tot de online cursus slaapyoga (t.w.v. 98,-) zodat je thuis aan de slag kunt met het tot rust brengen van jouw stresssysteem. 

Locatie: 

De Loeghoeve in Anderen (Drenthe). Lees hier meer en bekijk de foto’s.

Jouw investering:

1195,- p.p. (privé kamer). Kom je samen en deel je een kamer? Dan krijgen jullie beide 15 procent korting op de totaalprijs. 

Tip: werkgevers zijn meer en meer bereid om bij te dragen aan trajecten gericht op stressherstel en duurzame inzetbaarheid. Kijk onder het kopje vergoedingen voor meer informatie. 

Kun je niet?

Kun jij er deze keer niet bij zijn maar zou je wel graag een keertje mee willen? Laat jouw gegevens achter, dan krijg jij als eerste de nieuwe datum in jouw inbox. 

Programma

Dag 1

15.00/16.00 Aankomst

16.00 Kennismaking

18.00 Avondeten

19.30 aan de slag: 

Dag 2

9.00 Ontbijt

10.00 aan de slag: 

12.30 Lunch

13.45 aan de slag: 

15.15 Vrije tijd inclusief hottub 

17.00 Optioneel: deelname aan wandeling

18.30 3-gangen diner

Dag 3

9.00 Ontbijt

10.00 aan de slag: 

11.30 Optioneel: deelname aan wandeling

12.30 Lunch

14.00 aan de slag: 

16.00 Einde programma

Goed te weten: het programma is qua tijden globaal.

Ga je met mij mee?

Een paar jaar geleden zou ik mijzelf niet opgegeven hebben voor een 3-daagse. Maar nu? Zeker weten van wel! Ik weet nu namelijk precies wat belangrijk is bij het herstellen van stress gerelateerde klachten (overbelasting / burn-out) en dat letterlijk even uit de situatie (werk, gezin, familie) stappen bijdraagt aan het opdoen van inzichten. Inzichten die juist zo belangrijk zijn voor het zetten van stappen in jouw herstel. Deze 3-daagse is daarvoor een mooi startpunt, laten we samen aan de slag gaan.

Als persoon ben ik rustig, creatief, open én kan ik goed praktisch meedenken. Wil je meer over mij lezen? Lees dan hier verder. 

De oefeningen/opdrachten die we tijdens deze 3-daagse samen doen zijn gebaseerd op mindfulness, positieve psychologie en acceptance and commitment therapie (ACT). Ik houd er namelijk van om te denken in mogelijkheden, gebruik te maken van waar jij goed in bent en praktisch aan de slag te gaan #blijmaker 

Geef jij je gelijk op? Mail naar: praktijkleefhetvoor@gmail.com Of wil je graag eens vrijblijvend kennis maken zodat je weet met wie je op pad gaat en je al je vragen kunt stellen? Laten we een afspraak maken! 

 

Scroll naar boven