Relax mama (weekend/midweek)

Ervaar jij stressklachten, is de rek er even uit en wil je graag weten hoe je hiermee aan de slag kunt? Wil je er even uit, ontspannen. En lijkt het je dan ook nog leuk dit te doen samen met andere moeders? Ga dan een weekend of midweek met mij mee. 

Met een kleine groep vrouwen (maximaal 5) gaan we er lekker tussenuit. In een luxe, hip huisje. Tijd voor jezelf in combinatie met het verkrijgen van inzicht in jouw persoonlijke situatie. Even zonder partner, zonder kinderen. Geen huishouden, niet hoeven koken, geen rondslingerend speelgoed of mopperende pubers. Even de focus helemaal op jezelf. Moeders onder elkaar, samen, onder mijn begeleiding.

 

Dit krijg jij:

  • 4 overnachtingen (midweek) / 3 overnachtingen (weekend) in een luxe huisje met een eigen slaapkamer;
  • ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, koffie/thee/sapjes (op verzoek is gluten-, lactose-, koemelkvrij en vega(n) ook mogelijk);
  • een programma gericht op het verkrijgen van inzicht in jouw stress, leren over stress en ontspanning en het maken van een selfcareplan;
  • dit alles onder mijn begeleiding;
  • genoeg tijd voor jezelf en ruimte voor ontspanning (alleen of met elkaar) tussendoor;
  • een pakketje #blijmakers (voor ontspanning) bij aankomst.

 

Helaas is er door de corona pandemie nog geen nieuw weekend / midweek geprikt. Wil jij het als eerste weten wanneer er nieuwe data’s bekend zijn? Laat dan jouw gegevens achter zodat ik jou via de e-mail op de hoogte kan brengen.