Ont-moeten

Zou het niet heerlijk zijn om even niets te moeten? Te ont-moeten? 

In de dagelijkse drukte van werk en gezin schiet het er vaak bij in. Dat merk ik zelf ook. Er is altijd wel iets te doen, en welke keuze maak je dan? Werk je de was weg, pak je de stofzuiger of neem je even een moment voor jezelf? Vaak is het dat eerste. Gewoon omdat je in de flow zit en het fijn is wanneer dat klaar is. Maar tot ontspanning kom je dan niet. Het kan anders, écht!

Wat mij helpt is het plannen van momenten, momenten van ontspanning  en bewustwording. Hoe gaat het met mij? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Om te ontdekken dat het prima gaat zo als het gaat of dat je juist iets anders zou willen. Daar bij stil staan is ook zelfzorg. Wanneer je dat vaker doet zul je merken dat het in de flow van de dag ook steeds beter gaat lukken #winwin

Tijdens deze ont-moet momenten gaan we aan de slag met de thema’s ontspanning, balans (hervinden), prioriteiten stellen, veerkracht vergroten, samen stappen zetten. In de natuur en in mijn fijne rustige praktijkruimte in Onnen.  Even uit jouw eigen omgeving, samen met andere vrouwen die hetzelfde ervaren. 

Elke keer een ander thema. Elke keer goed verzorgd, zodat jij lekker aan kan sluiten en even niets hoeft. Zodat je beter voor jezelf gaat zorgen én jouw veerkracht vergroot. 

Gaan wij samen ont-moeten? 

Er even helemaal uit? Dat kan ook!

We plannen, afhankelijk van jouw vraag, twee of drie dagen (inclusief 1 of 2 overnachtingen in een hippe studio in het landelijke Onnen, bekijk de studio hier).

Tijdens deze 2- of 3- daagse gaan de aan de slag met de thema’s die voor jou spelen. Deze stellen we samen vast in een startgesprek welke voorafgaand aan de meerdaagse (afhankelijk van jouw woonplaats online of live in Onnen) plaats zal vinden. Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen. 

Naast sessies heb je tijd voor jezelf om de opgedane inzichten te laten bezinken en even lekker te ontspannen. Ontbijt, lunch, koffie/thee/versnaperingen zijn tijdens deze dagen inclusief. Alleen het avondeten regel je zelf.

Twee weken na de meerdaagse hebben we een eindgesprek waarin we samen terugblikken. Meer weten of kennismaken? Stuur mij een mailtje: praktijkleefhetvoor@gmail.com 

Scroll naar boven