Inzichtsessie [1 dag of 2 dagdelen]

Soms kan het juist fijn zijn om even kort en intensief aan de slag te gaan met dat wat op dit moment in jouw leven speelt zodat je stappen kunt zetten. Of misschien weet je het even niet precies en wil je samen onderzoeken wat jij nodig hebt op dit moment.  

Kies één van deze thema’s en we gaan samen aan de slag!

  • Thema ‘balans’
  • Thema ‘werkplezier’
  • Thema ‘zelfzorg’
  • Thema ‘werken in de natuur’
  • Thema ‘mijn toekomst’

We plannen een dag (9.30-15.30) of twee dagdelen (dat wat voor jou het prettigst is). 

Tip: kom samen met een vriendin/collega/familielid. Je kunt inzichten delen, elkaar ondersteunen en scherp houden na afloop. 

We plannen, afhankelijk van wat jij prettig vindt, 1 dag of 2 dagdelen. 

Tijdens het startgesprek, voorafgaand aan de dag/dagdelen, brengen we samen in kaart waar jij mee aan de slag wilt.

Tijdens de dag maak ik gebruik van verschillende werkvormen en gaan we de natuur in. 

Twee weken na de dag hebben we een eindgesprek waarin we samen terugblikken en ik jouw vragen kan beantwoorden die nog naar boven gekomen zijn. Meer weten, tarieven ontvangen of kennismaken? Stuur mij een mailtje: praktijkleefhetvoor@gmail.com 

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik graag even kennis kennis voordat we starten. Neem daarna even de tijd om te bedenken of je samen met mij aan de slag wilt; voelde jij je op je gemak?  Andersom zal ik dat ook doen; wanneer ik denk dat ik niet genoeg aan jouw vraag tegemoet kan komen geef ik jou dit aan. En denk ik, wanneer je dat wilt, met je mee wie of wat een beter passende match voor jou kan zijn.

Goed om te weten: werkgevers zijn veelal bereid om te investeren in stresspreventie, persoonlijke- en professionele- ontwikkelingstrajecten. Dit kan daar ook onder vallen. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘vergoeding’.

Scroll naar boven