Inspiratiesessie [één- of meerdaagse]

Soms kan het juist fijn zijn om even kort en intensief aan de slag te gaan met dat wat op dit moment in jouw leven speelt zodat je stappen kunt zetten. Of misschien weet je het even niet precies en wil je samen onderzoeken wat jij nodig hebt op dit moment.  

Inspiratie thema’s:

  • Balans
  • Veerkracht 
  • Stress
  • (werk)plezier
  • Zelfzorg 
  • Werken in de natuur [voor zorg- en onderwijsprofessionals]

Hou zou het zijn om er even helemaal uit te zijn. Even niets te hoeven. Tijd te hebben om te ontspannen en inzichten op te doen. Zodat je opgeladen en vol inspiratie weer naar huis gaat.

We plannen, afhankelijk van jouw vraag, één of twee dagen (inclusief 1 of 2 overnachtingen in een hippe studio in het landelijke Onnen, bekijk de studio hier). Deze studio is op loopafstand.

Tijdens deze 1- of 2daagse gaan de aan de slag met de thema’s die voor jou spelen. Deze stellen we samen vast in een startgesprek welke voorafgaand aan de meerdaagse (afhankelijk van jouw woonplaats online of live in Onnen) plaats zal vinden. Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen en gaan we de natuur in. 

Naast sessies heb je tijd voor jezelf om de opgedane inzichten te laten bezinken en even lekker te ontspannen. Ontbijt, lunch, koffie/thee/versnaperingen zijn tijdens deze dagen inclusief. Alleen het avondeten regel je zelf. Geen zin om te koken? Ik kan je helpen aan bezorg- of afhaaladresjes 😉

Twee weken na de dag of 2-daagse hebben we een eindgesprek waarin we samen terugblikken en ik jouw vragen kan beantwoorden die nog naar boven gekomen zijn. Meer weten of kennismaken? Stuur mij een mailtje: praktijkleefhetvoor@gmail.com 

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik graag even kennis kennis voordat we starten. Neem daarna even de tijd om te bedenken of je samen met mij aan de slag wilt; voelde jij je op je gemak?  Andersom zal ik dat ook doen; wanneer ik denk dat ik niet genoeg aan jouw vraag tegemoet kan komen geef ik jou dit aan. En denk ik, wanneer je dat wilt, met je mee wie of wat een beter passende match voor jou kan zijn.

Goed om te weten: werkgevers zijn meer en meer bereid om te investeren in stresspreventie en persoonlijke ontwikkeling. Dit kan daar ook onder vallen. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘vergoeding’.

Scroll naar boven