Diensten

Praktijk Leef het voor

Eind 2019 heb ik de knoop doorgehakt een eigen bedrijf op te gaan zetten, Praktijk Leef het voor. Het jaar 2020 staat dus in het teken van re-integreren in mijn eigen bedrijf. Re-integreren? Ja re-integreren! Want ook al is straks 3 jaar geleden dat ik thuis kwam te zitten met een forse burn-out, ik ben nog steeds niet helemaal hersteld. Ik ga dus de tijd nemen om mijn bedrijf rustig op te zetten, werkconditie op te bouwen en goed te voelen en ervaren waar ik blij van wordt en waar mijn kracht ligt.

Juni 2020: 

Momenteel ben ik een online traject (oefeningen en live coaching) aan het uitwerken gericht op moeders met (chronische) stressklachten. Dit traject bestaat uit de volgende onderdelen:

  •  Module voorlichting over stress
  •  Module niets hoeven
  •  Module herstellen in je gezin
  •  Module re-integreren in je gezin
  •  Module re-integreren in je werk
  •  Module blijf in balans 

Dit traject zal op termijn ook offline aangeboden gaan worden. Hierover later meer. 

Eind augustus zal ik een pilot gaan draaien. 

Ben jij ervaringsdeskundige en denk jij: hier wil ik tips over, hier heb ik mee geworsteld of worstel ik nog steeds mee? Stuur me dan vooral een berichtje via deze pagina, insta, facebook of LinkedIn.

Psycholoog +

Ik ga mijn vak als orthopedagoog/GZ-psycholoog combineren met mijn ervaringsdeskundigheid en wil vaders en moeders met stressklachten / burn-out gaan ondersteunen. Met tools op psychisch, fysiek en gedragsmatig vlak. Door gebruik te maken van opdrachten, voorlichting, gesprekken, wandelingen en lotgenoten contact. Individueel en in (klein)groepsverband. Vooral lekker laagdrempelig en praktijkgericht.
Want hoe doe je dat nou, herstellen van stress in combinatie met kinderen?

Toekomstdroom

Over vijf jaar hoop ik, samen met mijn zusje, te werken vanuit een eigen locatie waar we naast een eigen kantoor een coachruimte, workshopruimte en slaapkamers hebben waar we gemeenschappelijk gebruik van kunnen maken. Naast 1-op-1 behandelingen geef ik dan ook diverse workshops en organiseer weekenden/midweken in Nederland of het buitenland. Ik heb een online programma zodat ook klanten die verder weg wonen en niet in de gelegenheid/staat zijn om naar Onnen te komen toch deel kunnen nemen en waar nodig online gecoacht kunnen worden. Ik werk samen met fysiotherapeuten, yoga docenten, huisartsen, mindfulnesstrainers, collega GZ-psychologen, voedingsdeskundigen (en anderen) en kan hierdoor een holistisch programma neerzetten. Want ik vind dat dat het enigste is wat preventief goed werkt en/of duurzaam herstel kan bewerkstelligen.

Samenwerken?

Lijkt het jou leuk om met mij samen te werken? Zoek contact! Ik word heel blij van samenwerken. Iedereen heeft weer een andere rugzak vol kennis en ervaring waardoor je elkaar kunt aanvullen en versterken zodat klanten nog beter ondersteund kunnen worden.