Balans & Veerkracht | Kinderpraktijk Groningen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

 

Welkom bij deze online module ter voorbereiding op de workshop over balans en veerkracht op dinsdag 16 april aanstaande.

Hoi, ik ben Saskia Rasker. Leuk dat ik voor jullie als team een workshop mag vormgeven.  Ik werk sinds 2020 vanuit mijn eigen praktijk, Praktijk Leef het voor, in Onnen als buitenpsycholoog en geregistreerd CSR-coach / partner van het Centrum voor Stress en Veerkracht. Met moeders en zorgprofessionals; van stresspreventietrajecten tot burn-out behandeling. Samen werken aan het vergroten van gezondheid, veerkracht en werkplezier. Daarnaast organiseer ik, samen met Martine Elsinga, trainingen en supervisiethemadagen voor gedragsdeskundigen. En geef ik trainingen Driehoekskunde, samen met Jettie van der Ploeg.  Zoals je merkt houd ik van afwisseling.

Dik 10 jaar heb ik met veel plezier als gedragskundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt en ben in die jaren betrokken geweest bij diverse doelgroepen en hun systeem. De laatste jaren in de VG-sector ben ik voornamelijk betrokken geweest bij cliënten met complexe zorgvragen. In 2017 raakte ik burn-out. Totaal niet zien aankomen maar achteraf zo duidelijk. Bij interesse kun je er HIER meer over lezen. Het heeft gemaakt dat ik gestopt ben met werken binnen de VG-sector en mijn eigen praktijk gestart ben.

In mijn ideale wereld ontmoet ik zorgprofessionals die met kracht en trots staan voor de zorgkwaliteit, die voor hun cliënten/patiënten zo ontzettend belangrijk is, maar die ook goed voor zichzelf zorgen zodat zij plezier (blijven) beleven aan hun verantwoordelijke baan. Dit doordat ze zichzelf goed kennen en een rugzak vol interventies hebben om tijdens of na een portie (werk)stress in balans te blijven. Precies waar ik met deze workshop een stukje aan hoop bij te dragen. Ik heb er zin in, ik hoop jij ook!

Op dinsdag 16 april gaan we met elkaar aan de slag met de thema’s Balans & Veerkracht.

Locatie: De Tijborg, tijborgsteeg 2 in Onnen.

Wanneer je de auto of fiets geparkeerd hebt loop je door het hek (aan de rechterkant van de tijbieb).

De rest spreekt voor zich.

Tot dan! Groeten Saskia

Scroll naar boven