Op de tweesprong van moeten en willen

Boektip: Op de tweesprong van MOETEN en WILLEN

Ik zag hem bij mijn zusje op de plank staan en wist gelijk dat ik dit boek wilde lezen. De voorkant van het boek is al een echte #blijmaker Leuke kleurtjes, stoer materiaal en een pakkende titel. Toen ik hem opensloeg en zag dat er veel schetsen in stonden en er gewerkt was met verschillende lettergroottes wist ik het zeker. Dit was een perfect boek om te lezen op dat specifieke moment: herstellende van een burn-out. Geen lappen teksten maar een boek waar je gemakkelijk doorheen leest met veel plaatjes en zelfs bladzijden met daarop enkel 1 pakkende zin. Kortom, afwisseling. Al lezende bleek dit ook het geval: ik had hem razendsnel uit. Gegrepen door de inhoud en ondersteund door de schetsen.  

Het is alweer een aantal maanden geleden dat ik het boek gelezen heb. Maar toen ik hem deze week weer zag liggen dacht ik: dit moet ik delen. Het boek heeft er namelijk voor gezorgd dat ik ging nadenken over wat ik nu echt leuk en belangrijk vond om te doen in plaats van dat te doen waarvan ik dacht dat het moest. Het boek zet op een leuke, praktische manier aan tot denken zonder dat het zwaar voelt. Juist heel luchtig!  

Ik denk, dat wanneer ik het boek nu opnieuw zou lezen, het mij in deze fase van mijn herstel weer andere dingen brengt. Dus, hij komt weer in het zicht te liggen zodat ik hem kan pakken wanneer ik daar zin in heb 🙂

Nieuwsgierig naar dit boek? Titel: Op de tweesprong van moeten naar willen. Wat doe je en wat wil je echt? Auteur: Elle Luna

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven