Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ont-moeten XL

9 maart 2024|10:00-16:00

€149

Stel je eens voor dat je na de decembermaand een rustpuntje in het vooruitzicht hebt. Een moment om te ont-moeten na een maand van sociale verplichtingen en drukte. Even geen huishouden, werk, kinderen en wat je verder ook maar bezig houdt op dit moment. Even tijd voor jou. Nou ja, ‘gewoon’. Die tijd is waarschijnlijk best wel zeldzaam. Daarom des te belangrijk om even een Ont-moet Momentje voor jezelf te plannen. 

In de dagelijkse drukte van werk en gezin schiet het er vaak bij in. Dat merk ik zelf ook. Er is altijd wel iets te doen, en welke keuze maak je dan? Werk je de was weg, pak je de stofzuiger of neem je even een moment voor jezelf? Vaak is het dat eerste. Gewoon omdat je in de flow zit en het fijn is wanneer dat klaar is. Maar tot ontspanning kom je dan niet. Je hebt een keuze, écht!

Plan je Ont-moet moment

Wat mij helpt is het plannen van momenten, momenten van ontspanning  en bewustwording. Hoe gaat het met mij? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Om te ontdekken dat het prima gaat zo als het gaat of dat je juist iets anders zou willen. Daar bij stil staan is ook zelfzorg. Wanneer je dat vaker doet zul je merken dat het gedurende de dag ook steeds beter gaat lukken #winwin

Deze XL versie van het ont-moeten is een rustmomentje na de drukke decembermaand. Zou het niet heerlijk zijn om even niets te moeten? Te ont-moeten?

Ont-moet moment

Om je een beetje een beeld te geven bij hoe een Ont-moet Moment er uit ziet, even een paar elementen voor je op een rij gezet: 

  • Laagdrempelige ontspanningsoefeningen (binnen en buiten)
  • Wandelen
  • Creatieve opdracht; leuk en niet ingewikkeld, iedereen kan dit 😉
  • Ervaringen delen wanneer je dit wilt
  • In een kleine groep vrouwen die ook toe zijn aan een ont-moet moment
  • Koffie, thee, water, fruit, gezonde lunch én wat lekkers (zelfgebakken, gezond, voedzaam én lekker)

In de natuur en in mijn fijne rustige praktijkruimte in Onnen. Even uit jouw eigen omgeving, zodat je inzichten kun opdoen en weer kunt opladen.

Aanmelden

Kom je samen ont-moeten?

Ben jij toe aan een ontspannings- en reflectiemomentje? Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje naar praktijkleefhetvoor@gmail.com om je plekje te reserveren. Heb je vragen en/of wil je even samen kijken of dit wel wat voor je is, dan mag je me altijd even bellen of appen op 06-51711318.

Zaterdag 9 maart 2024
10.00-16.00  uur

Locatie
Mottenbrink 1F
9755 PP Onnen

Kosten bedragen €149

Gegevens

Datum:
9 maart 2024
Tijd:
10:00-16:00
Kosten:
€149
Site:
https://leefhetvoor.nl/ont-moeten/

Organisator

Saskia Rasker-Boerema
Telefoon
0651711318
E-mail
saskia@leefhetvoor.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Onnen
Mottenbrink 1F
Onnen, 9755pp
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven