Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ont-moeten thema Stress

12 januari|09:30-11:30

€40

Het kan anders

In de flow van de week moeten we van onszelf een hoop ballen hoog houden. Want wie doet het wanneer jij het niet doet? Tijdens dit ont-moet moment vertel ik je meer over stress én wat het met je doet, al die ballen hoog houden. Misschien leg je na dit ont-moet moment wel een paar ballen neer 😉 

In de dagelijkse drukte van werk en gezin schiet het er vaak bij in: ruimte voor jezelf, tijd om er bij stil te staan hoe het écht met je gaat. Dat merk ik zelf ook. Er is altijd wel iets te doen, en welke keuze maak je dan? Werk je de was weg, pak je de stofzuiger of neem je even een moment voor jezelf? Vaak is het dat eerste. Gewoon omdat je in de flow zit en het fijn is wanneer dat klaar is. Maar tot ontspanning kom je dan niet. Je hebt een keuze, écht!

Plan je ont-moet moment

Wat mij helpt is het plannen van momenten, momenten van ontspanning  en bewustwording. Hoe gaat het met mij? Wat wil ik? Wat heb ik nodig? Om te ontdekken dat het prima gaat zo als het gaat of dat je juist iets anders zou willen. Daar bij stil staan is ook zelfzorg. Wanneer je dat vaker doet zul je merken dat het gedurende de dag ook steeds beter gaat lukken #winwin Tijdens deze bijeenkomst staat het thema ‘balans’ centraal. Een rustmomentje in de drukke decembermaand. Zou het niet heerlijk zijn om even niets te moeten? Te ont-moeten?

Ont-moet Moment

Om je een beetje een beeld te geven bij hoe een Ont-moet Moment er uit ziet, even een paar elementen voor je op een rij gezet: 

  • Laagdrempelige ontspanningsoefening(en) 
  • Inzichtoefening m.b.t. ‘stress’
  • Ervaringen delen wanneer je dit wilt
  • In een kleine groep vrouwen die ook toe zijn aan ont-moeten
  • Koffie, thee, water én wat lekkers (zelfgebakken, gezond, voedzaam én lekker)

In de natuur en in mijn fijne rustige praktijkruimte in Onnen. Even uit jouw eigen omgeving, zodat je inzichten kun opdoen en weer kunt opladen.

Kom je samen ont-moeten?

Aanmelden

Ben jij toe aan een ontspannings- en reflectiemomentje? Je bent van harte welkom. Stuur een mailtje naar praktijkleefhetvoor@gmail.com om je plekje te reserveren. Heb je vragen en/of wil je even samen kijken of dit wel wat voor je is, dan mag je me altijd even bellen of appen op 06-51711318.

vrijdag 12 januari 2024
09:30-11.30 uur

Locatie
Mottenbrink 1F
9755 PP Onnen

Kosten bedragen €40

 

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
09:30-11:30
Kosten:
€40
Site:
https://leefhetvoor.nl/ont-moeten/

Locatie

Onnen
Mottenbrink 1F
Onnen,

Organisator

Saskia Rasker-Boerema
Telefoon
0651711318
E-mail
saskia@leefhetvoor.nl
Bekijk de site van Organisator
Scroll naar boven