1-op-1 traject

Ren jij door het leven? Hoge werkdruk, volle agenda, weinig tijd om op adem te komen. Het is niet anders, je hebt veel ballen hoog te houden. Je baan, de zorg voor je kinderen, je relatie, sociaal leven, sport, mantelzorg, kan er nog meer bij? 

Voel je je dan ook nog verantwoordelijk, doe je het graag allemaal goed, vind je het lastig grenzen aan te geven, hulp te vragen en voor jezelf te kiezen. Kortom, zorg je niet goed (genoeg) voor jezelf? Ingrediënten voor overspannenheid, overbelasting en wanneer je niet op tijd in grijpt burn-out. 

Wil jij dit voor zijn of graag begeleid worden tijdens het herstellen van (langdurige) stress? Je hoeft het niet alleen te doen!

Samen met jou onderzoek ik waar jij graag naartoe wilt; waar loop jij tegenaan en wat zou jij anders willen. Tijdens een individueel traject werk ik samen met jou, 1 op 1, met volledige focus op jou en wat jij nodig hebt. Ik leg dingen uit, geef je opdrachten en denk (waar helpend) praktisch met je mee. Samen vergroten we jouw veerkracht.

De individuele trajecten kunnen online, in mijn praktijk in Onnen of wandelend in de natuur (Locatie: Onnerpolder/Appelbergen/De Braak). 

Voor een succesvol traject is het belangrijk dat er een klik is. Daarom maak ik graag even kennis kennis voordat we starten. Neem daarna even de tijd om te bedenken of je samen met mij aan de slag wilt; voelde je je op je gemak?  Andersom zal ik dat ook doen; wanneer ik denk dat ik niet genoeg aan jouw vraag tegemoet kan komen geef ik jou dit aan. En denk ik, wanneer je dat wilt, met je mee wie of wat een beter passende match voor jou kan zijn. 

Waar we mee aan de slag zouden kunnen:

 • Energie CheckUp; een uitgebreide intake die bestaat uit een online vragenlijst en 2 sessies. Je krijgt hiermee inzicht in de ernst van je stressklachten. De resultaten worden samengevat in een rapportage met conclusies en adviezen. Voor jezelf, jouw werkgever en/of jouw (bedrijfs)arts. Vaak volgt op deze check-up, afhankelijk van de uitkomst, een stressreductie traject of burn-out herstel traject. 
 • Stress reductietraject; wanneer je wilt voorkomen dat je overspannen of burn-out raakt. Samen werken aan energieopbouw en verbetering van zelfmanagement om je veerkracht te vergroten (kort traject)
 • Stressherstel-traject; wanneer je overspannen of burn-out geraakt bent. Je gaat eerst aan de slag met lichamelijk en psychisch herstel. Aansluitend met opbouw van vitaliteit, verbetering zelfmanagement en wanneer passend een plan van aanpak voor re-integratie (lang traject)
 • De veekracht vergroters: beweging, ontspanning, voeding. 
 • Leren voor jezelf te zorgen, te ontspannen en aardig te zijn voor jezelf
 • Mindfulness en de praktische toepassing hiervan in jouw dagelijks leven.
 • Het vergroten van jouw (werk)plezier
 • Re-integratiebegeleiding inclusief preventie- en opbouwplan. 
 • Een 8-weekse cursus positieve cgt; aan de slag met een positieve flow in jouw leven, jouw kracht en stemming. 

Zodat jij:

 • Volop kunt genieten van je gezin, werk, leven;
 • Goed voor jezelf kunt zorgen;
 • Je stemming verbetert;
 • Jouw veerkracht vergroot;
 • Voorkomt dat je in een burn-out terecht komt of hier duurzaam van herstelt;
 • En beter voor een ander kan zorgen zonder jezelf uit het oog te verliezen.
Goed om te weten: werkgevers zijn meer en meer bereid om te investeren in stresspreventie en persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘vergoeding’.
Individueel traject Praktijk Leef het voor

Startgesprek

Tijdens het startgesprek gaan we samen op onderzoek uit; hoe gaat het nu met je en waar loop je tegenaan? Fysiek, mentaal en emotioneel. We brengen dit in kaart en maken dit overzichtelijk.

Sessies 

Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met de thema’s die naar voren gekomen zijn tijdens het startgesprek. Ik zet hierbij onder andere de CSR-methode, mindfulness, lichaamsgerichte oefeningen, ACT (acceptance and commitment therapy), oplossingsgerichte-/positieve psychologie en positieve CGT in. Ik ga onder andere met jou naar buiten zodat je letterlijk stappen kunt gaan maken (ook bij een online traject, bellend). Wanneer passend/helpend deel ik mijn eigen ervaringen als zorgprofessional (begeleider en gedragskundige), over het moederschap en burn-out herstel. 

Bonus: toegang tot de online cursus slaapyoga. 

Eindgesprek

Tijdens het eindgesprek kijken we samen naar de stappen die jij gezet hebt tijdens het traject en maken we een plan voor de toekomst zodat jij de behaalde resultaten kunt vasthouden. 

Liever een volledig traject op maat? Dat kan! Plan een kennismakingsgesprek voor het bespreken van de mogelijkheden.

Er even helemaal uit? Dat kan ook!

Vanaf september 2022 kun je ook een aantal dagen samen met mij aan de slag. We plannen, afhankelijk van jouw vraag, twee of drie dagen (inclusief 1 of 2 overnachtingen in een hippe studio in het landelijke Onnen, bekijk de studio hier). Tijdens deze 2- of 3- daagse gaan de aan de slag met de thema’s die voor jou spelen. Deze stellen we samen vast in een startgesprek welke voorafgaand aan de meerdaagse (afhankelijk van jouw woonplaats online of live in Onnen) plaats zal vinden. Naast sessies heb je tijd voor jezelf om de opgedane inzichten te laten bezinken en even lekker te ontspannen. Ontbijt, lunch, koffie/thee/versnaperingen zijn tijdens deze dagen inclusief. Alleen het avondeten regel je zelf.

Twee weken na de meerdaagse hebben we een eindgesprek waarin we bespreken wat het jou opgeleverd heeft en hoe je dit kunt blijven behouden. Meer weten of kennismaken? Stuur mij een mailtje: praktijkleefhetvoor@gmail.com

    

Scroll naar boven