Over Saskia

Leuk dat je er bent!
Ik ben Saskia (35), het gezicht achter ‘Leef het voor’. Samen met mijn man Siert (35), dochtertje Evi (5) en zoontje Tim (3) woon ik in een dorpje vlakbij Groningen.

Na een periode van allerlei lichamelijke klachten waar geen oorzaak voor gevonden kon worden, ben ik sinds september 2017 compleet burn-out. Totaal niet zien aankomen en achteraf zo duidelijk. Als onderdeel van mijn herstel ben ik gaan schrijven. Mijn verhaal op papier zetten helpt mij te ontspannen, te ordenen, te verwerken en het helpt mij vooral mijzelf serieus te nemen. Ik heb nogal de neiging om die spreekwoordelijke oogkleppen weer op te zetten. Duidelijk mijn valkuil. Puntje om aan te werken zeg maar.

Toen ik begon met schrijven had ik nooit gedacht dat ik mijn verhaal ooit online zou gaan zetten. Maar gaandeweg mijn herstel, met de vele hindernissen, heb ik steeds meer behoefte om mijn verhaal te delen (#zoalshetis #ikwindergeendoekjesom ) zodat ook anderen hier kracht uit kunnen putten. #youarenotalone
Sinds mei 2018 staat is mijn blog online, veel leesplezier! En mocht je vragen hebben, stel ze!

Praktijk Leef het voor
Na 9 jaar werkzaam te zijn geweest als orthopedagoog / GZ-psycholoog in de verstandelijk gehandicaptenzorg heb ik eind 2019 de knoop doorgehakt te gaan re-integreren in een eigen bedrijf. Heel spannend maar ook super veel zin in! 2020 staat dan ook in het teken van het opstarten van Praktijk Leef het voor. Waaa ja praktijk leef het voor! Ik ben zo enthousiast, en dat is ook gelijk een oefenpuntje. Want voor ik het weet ben ik niet meer te stoppen zo enthousiast.
Ik ga mijn vak als orthopedagoog/GZ-psycholoog combineren met mijn ervaringsdeskundigheid en wil vader en moeders met stressklachten / burn-out gaan ondersteunen. 

Insta en facebook

Op instagram en facebook deel ik foto’s van #blijmakers waarmee ik mijzelf help om in het hier en nu te zijn en te genieten van het leven. Dit helpt mij vooral de positieve momenten te zien op dagen waarop het allemaal even niet zo wil lukken. Je kunt mij op insta vinden als @leefhetvoor en opfacebook als Leefhetvoor